tisdag, november 03, 2015

Sim- och styrketräning

Jag skriver min blogg främst för min egen skull. Det är kul att gå tillbaka och jämföra livet nu och då emellanåt. Men det är ändå roligt att få veta att det jag skriver samtidigt roar någon annan också.

Tack snälla Marre!


Simskolan igår var rolig. Det var härligt att simma! Jag har känt motivationen svikta sedan mitt gråtpass i Vilunda och är i stort behov av en hand i ryggen för att trumma på framåt. Det betyder inte att jag inte tycker det är lattjolajbans att vara i bassängen, men jag blev nästan lite rädd av den senaste periodens träning. Så tuff! Känner mig vek som tycker det, men så är det.

Och jag har stundtals känt mig som en patetisk tönt som aldrig kommer bli snabb i vattnet.

Anyway. Igår lattjade vi först lite med teknik och sedan följde 4x200 meter i f2: 3:44, 3:44, 3:41, 3:39. Bra.

I fredags simmade jag 2x200 meter i Vilundabadet på 4:07 och 4:11. Visserligen f2- men hallå...? Hur ska man veta någonting om någonting när det är så här? En diff på över 30 sekunder, kom igen!?


Imorse blev det en tur till gymmet. Har känt av min högra axel igen den senaste veckan, och det känns inte helt befängt att tro att det onda hänger ihop med min bristande rörlighet. Kolla hur mycket det skiljer mellan höger och vänster!!! Jag måste göra något åt det här, men vad?


Förra veckan viloveckade jag mig från gymmet så idag fick jag som straff göra två benövningar (eftersom det är så tråkigt med ben har jag tvingats införa en regel om minst en benövning/pass). Utfall med upphopp i TRX gav mig träningsvärk i röven flera dagar senast, så den kändes given. Och squats. Utöver det blev det mest axlar och rygg. Good shit. Good feeling. Och JA! Jag älskar mina tights!

Inga kommentarer: