onsdag, februari 17, 2016

Zombie

Dagens simpass med korta intervaller gick inte så bra som jag hade hoppats. Betyder det att det gick dåligt? Nej.

Jag är bara jävligt less på att mina fart 3-femtior alltid går på fukking 47 sekunder och har gjort så åtminstone det senaste året. Jag hade önskat mer. Snabbare. Varför kan jag inte simma fortare?

Dessutom var jag sur för att jag la den absolut sista femtian på 48 sekunder. Det var rent slarv och jag blir förbannad när jag gör så. Bortsett från det så var jag trots allt, efter omständigheterna, rätt okej idag.

Dessa omständigheter bestod av att jag hade träningsvärk i överkroppen och var sjukt trött imorse. Kände mig som en död. Zombie. Har släpat mig runt hela dagen.

Att vara simfröken är väldigt mentalt krävande för mig. På varje fråga förväntas ett välformulerat svar, som jag inte får fram automatiskt än, och hjärnan går på högvarv hela tiden för att hitta de detaljer som kan hjälpa varje enskild person att ta ett litet steg framåt i sin simning. Jag tömmer mig fullständigt på energi, och det tar tid att återfå den, speciellt när jag inte har någon att dela, bolla och bearbeta intrycken med efteråt. Två kvällar i rad med detta har tagit ut sin rätt.

I slutändan fungerar det förstås som vilket träningspass som helst - man kör skiten ur sig, återhämtar sig och blir lite starkare och duktigare för varje gång.

Inga kommentarer: